Medverkan i podcast

by caltex 15. oktober 2013 20:44

Geeksnack

Onsdagen 25:e september gjorde jag en dagstur till Stockholm (jag hade semester hela den veckan) och avlade då bland annat ett besök hos Staffars Serier på Bellmansgatan. Jag ämnade plocka upp det som låg och väntade på mig där, men också låta mig intervjuas av Staffan för hans och Håkans podcast Geeksnack. Ämnet var "San Diego Comic-Con" och om jag får säga det själv är jag nog ett tämligen lämpligt intervjuoffer när detta är på tal. Ambitionen är att inte tala "ner" till lyssnarna utan hålla en relativt hög nivå på samtalet och förutsätta att de begriper vad man talar om.

Vi pratade på i en timme (vilket var planerat) och till min förvåning hanns det med en hel del under denna tidsrymd. Det mesta av värde berördes åtminstone ytligt i någon form och vi höll oss till ämnet även om en del utvikningar är svåra att undvika. Jag försökte att inte prata i munnen på Staffan och hålla en något lägre hastighet än sportkommentatorerna på radio. Fastän inspelningsapparaturen bestod av endast en telefon så var ljudkvaliteten fullt godkänd på det slutliga programmet. Det kan avlyssnas här. Hur konstigt det än kan låta så blev jag riktigt nöjd när jag hörde det själv. Men det säger nog mer om Staffans talanger som intervjuare...

Tags: ,

Resor | Serier

Kommentarer är stängt

Powered by BlogEngine.NET 1.5.0.7 - Old School Theme by n3o Web Designers

Vem skriver här?

Jag heter Karl-Erik, är född 1962 och har alltid tyckt om att förmedla mina åsikter om allt möjligt i skrift. Här kommer jag att skriva om det mesta som roar eller irriterar mig för tillfället.

Nyckelord