Min brödrost

by caltex 4. november 2012 19:33

Brödrost Elva rostfritt

Min brödrost, en Elva i rostfri finish som varit i familjens ägo sen långt innan jag föddes, har på senare tid inte fått det underhåll den förtjänar och faktiskt börjat se något matt och oxiderad ut. Igår bestämde jag mig emellertid för att det skulle bli ändring på detta och gav den en rejäl omgång så att den nu glänser på det sätt den alltid borde göra. Jag inleder med en avtorkning med Vim för att lösa upp fett och smuts och avslutar med Autosol på bomullstuss. Därefter gnuggas den till en högblank finish med polerduk som inte luddar.

Eftersom funktionen är oklanderlig så bör detta också återspeglas (fniss) i exteriören. Lägg märke till att denna modell är i avsaknad av timer vilket betyder att man bör ha ordentlig koll på vad man håller på med för att inte brandvarnaren skall gå igång. Men resultatet blir alltid perfekt, inte för litet eller för mycket bränt som så ofta är fallet med sentida automatiserade modeller. Tilläggas skall att Svante har reparerat en av fötterna som var i två delar på ett sätt som är så gott som osynligt. Inget är svårt om man vet hur man skall göra. 

Tags:

Design | Mat & dryck

Kommentarer är stängt

Powered by BlogEngine.NET 1.5.0.7 - Old School Theme by n3o Web Designers

Vem skriver här?

Jag heter Karl-Erik, är född 1962 och har alltid tyckt om att förmedla mina åsikter om allt möjligt i skrift. Här kommer jag att skriva om det mesta som roar eller irriterar mig för tillfället.

Nyckelord